Becsület Bizalom Bajtársiasság

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Idősebbek és 30 évesek lettünk

2022. október 17. - A H

2022. október 14-én tartotta meg a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete az Idősek Világnapja, valamint az Egyesület megalakulásának 30. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségét. 

A rendezvényen megjelent a megyei közgyűlés elnöke, Orosháza város polgármestere, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és helyettesei, a VROSZ elnöke, a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége elnöke.

 A megnyitó után a meghívott vendégek sorra köszöntötték az Egyesület tagjait az ünnepség alkalmából és adtak át elismeréseket a kiemelkedő munkát végzőknek. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője Díszoklevelet adományozott az Egyesület részére, tárgyjutalomban részesítette az Egyesület elnökét, valamint 3 fő soron kívüli előléptetést és 3 fő kerek születésnapi évfordulóst jutalmazott meg. A VROSZ és a BMNYESZ elnökei szintén adtak át elismeréseket az Egyesület tagjainak.

Az Egyesület Elnöke Emlékplakettet adományozott a meghívott vendégeknek az alapító tagoknak és az egyesületben kiváló munkát végzőknek.

Az elismerések átadása után kultúr műsor következett, mely során az Orosházi Művészeti Szakiskola zenenövendékei és táncosai adtak elő nagyszerű műsort. Őket követte a Békéscsabai és a Budapesti Madách színház kiváló művészei, akik operett gála számokat adtak elő. 

A finom ebéd elfogyasztása után Kovács Levente szolgáltatta a talp alá valót, ami sok embert megmozgatott. 

A vidám hangulat, baráti beszélgetés a késő órákig tartott.

 

Orosháza, 2022. október 17.                        

Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesület Elnöke

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veteranpolice.blog.hu/api/trackback/id/tr9217956438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása