Becsület Bizalom Bajtársiasság

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Küldöttgyűlés és az Egyesület fennállásának 20. éves évfordulója

2022. május 06. - A H

Nagy nap virradt az Egyesület tagjaira 2022.04.27-én, amikor is az éves beszámoló küldöttgyűlésére és az Egyesület fennállásnak 20. évforduló ünneplésére siettek.

A rendezvényen részt vett Dr. Havasi Zoltán ny. r. ddtb., Berczi László r. ezredes a Humánigazgatási Szolgálatvezetője, Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesület Elnöke.

Levezető elnök Tomán Zoltán ny. r. őrnagy köszöntője és megnyitója után az Egyesület Elnöke számolt be az éves tevékenységről. Azt követően a pénzügyi-, és a felügyelő bizottsági beszámolók következtek.

A beszámolók és a 2022. évi munka- és pénzügyi tervek ismertetés elfogadása után került sor a 20. évforduló megünneplésére.

Az Egyesület elnöke ismertette az elmúlt évek történéseit. Megemlékezve az Alapító tagokról, a volt vezetőségekről, akik közül sajnos már többen nem élnek.

A Veterán Rendőrök Szövetség elnöke tárgyjutalomban részesítette Patócs Sándor ny. r. alezredes urat. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője tárgyjutalomban részesítette Tokai György r. alezredes urat, a Sarkadi Rendőrkapitányság volt kapitányságvezetőjét 70. születésnapja alkalmából. Az Egyesület elnökségének javaslatára az Egyesület érdekében hosszú időn át kifejtett tevékenységük elismeréseként Főkapitány úr tárgyjutalomban részesítette Dr. Surinás János ny. r. alezredes, Jankus László ny. r. alezredes és Jenei Endre ny. r. tzls. urakat.

Az Egyesület megköszöni a főkapitányság vezetőségének a hosszú évek óta nyújtott támogatásokat, bízva a jövőben, hogy az együttműködés kölcsönös lesz.

Ezt követően az Egyesület Elnöke 50 főnek Emlékplaketteket és az Egyesület minden tagjának Emléklapot adott át, a 20. évforduló alkalmából. A megemlékezésen részt venni nem tudóknak egy későbbi időpontban kerülnek átadásra az elismerések.

A rendezvényt közös ebéddel zártuk, majd kötetlen baráti beszélgetéssel ért végett az összejövetel.

Békéscsaba, 2022. május 02.


Rácz Mihály ny. r. ezredes
Békés Megyei Rendőrségi Nyugdíjasok Egyesülete
Elnök

 

süti beállítások módosítása