Becsület Bizalom Bajtársiasság

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Becsület-Bizalom-Bajtársiasság 2011 óta

2020. május 06. - A H

blogra_levagva.jpg

BECSÜLET-BIZALOM-BAjTÁRSIASSÁG

Tisztelettel köszöntöm a Veterán Rendőrök Országos Szövetsége oldalán.

Abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy szervezetünk tíz éve működik Magyarország rendőrsége támogatásával.

Öregségi nyugdíjban és szolgálati járandóságban részesülő veterán rendőrök és határőrök száma meghaladja a harminc négyezer főt.

Szövetségünk az ország szinte minden megyéjében eredményesen tevékenykedő tagegyesületek folyamatosan bővülő formációját alkotja, de ezen kívül számos nem egyesületi formát választó klub, szerveződés együtt munkálkodik közös céljaink megvalósításában.

Szövetség fő célja a rendőrségi, rendvédelmi, rendészeti szakmai hagyományok és tapasztalatok ápolása és továbbadása. A Szövetség felvállalja tagszervezetei és azok tagjainak országos szintű érdekvédelmét.

A Magyar Rendőrség, különös tekintettel az Országos Rendőr-főkapitányságra, kezdetektől támogatja szövetségünket. Biztosítja működésünk feltételeit, melyet együttműködési megállapodás keretében rögzíti. Megújítottunk együttműködésünket az Országos Rendőr-főkapitánysággal 2020. február 20-án (EMŰ teljes szövege itt olvasható).

A rendőrség hagyományainak ápolása és tapasztalatok továbbadásán alapuló működésünket, a  változások tükrében az elmúlt évek  újraformálták együttműködésünket. Tisztább értelmet nyert, hogy mit őrzünk, és mit viszünk tovább magunkkal.

Megmutathatjuk, hogy a Magyar Rendőrség áldozatos szolgálatát tovább visszük  Magyarország rendvédelmi veteránok családjában és a polgárok életébe. Bizonyíthatjuk, hogy a Magyar Rendőrségnél szerzett tudással, tapasztalattal, eredményekkel tovább formáljuk, és emeljük a polgárok és tagjaink tudatosságot és biztonságérzetét.

A Szövetségünk továbbá erősíti az európai színvonalú szakmai köteléket, amelyet nem befolyásol az idő – eskünkhöz híven – még mindig szolgálunk és védünk.

Kérjük, aki egyetért a fenti törekvéseinkkel a maga lehetőségeihez mérten kísérje figyelemmel tevékenységünket, eredményeinket és ezt osszák meg mindazokkal, akik hasonlóan gondolkodnak.

A képen: Dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőr-főkapitány és Dr. Havasi Zoltán nyugállományú rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, VROSZ elnöke

További elérhetőségeink:

Weboldal:                  https://veteranpolice.hu/

Facebook oldal:       Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

A bejegyzés trackback címe:

https://veteranpolice.blog.hu/api/trackback/id/tr3315665712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása