Becsület Bizalom Bajtársiasság

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

A Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete által rendezett nemzetközi szenior tekeverseny

2022. október 02. - A H

A Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete 2022.09.27.-én a Nagykanizsai Olajbányász tekecsarnokban tartotta meg a Fodor György teke emlékversenyt!

A hagyománnyá vált nemzetközi szenior versenyen magyar, horvát és szlovén egyesületek férfi és női csapatai vettek részt. A rendezvényt a verseny fővédnöke Balogh László polgármester nyitotta meg, kiemelve a hármas határ adta nemzetközi együttműködés lehetőségeit! Egy perces néma csenddel emlékeztünk meg a nemrégiben elhunyt két kiváló tekézőről és nagyszerű emberről, id. Pujcsek Józsefről és Szekunda Jenőről, akik tavaly még aktív résztvevői voltak a versenynek. Az idén 7 férfi és 5 női csapat nevezett. Szoros versenyben a nőknél első helyen a Bajcsai Nyugdíjas Klub, második helyen a Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete, harmadik helyen a Palini Nyugdíjas Klub végzett. Férfi csapatversenyben első helyen a Vasutas Nyugdíjas Klub, második helyen a Muraszombati Rendőr Nyugdíjas Egyesület, harmadik helyen pedig a Varasdi Rendőr Nyugdíjas Egyesület végzett.

A verseny jó hangulatban zajlott és a helyszínen főzött ebéd elfogyasztásával, baráti beszélgetéssel zárult.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veteranpolice.blog.hu/api/trackback/id/tr5917945264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása