Becsület Bizalom Bajtársiasság

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

„Benkő Mihály Emlék Horgászverseny” hagyományosan, eredményesen

2020. október 06. - A H

Szövetségünk tagegyesülete a Békés Megyei Rendőrségi Nyugdíjasok Egyesülete 2020. október 06-án Békés - Borozsgyáni II. számú tónál tartotta a „Benkő Mihály Emlék Horgászverseny” hagyományos Egyesületi rendezvényét. fofogas.jpg

A társnyugdíjas Egyesületek tagjai meghívást kaptak, hogy a versenyzők és szurkolóik jelenlétükkel emeljék a verseny színvonalát, a rendezvényen 30 fő vett részt.

 A tó 7.5 hektár területű, átlagos vízmélység 180-200 cm. Meghatározó halállomány a ponty, amur, csuka és kárász.

 A verseny a közösségi épületnél regisztrációval kezdődött 07.00 és 07-30 óra között. Ezt rövid eligazítás követte, majd a horgászhelyek elfoglalása.

 A verseny 08.00 és 12.00 között zajlott, a mérlegelés 12.00 és 12.30 óra között történt.

Minden kifogott hal számított, a mérlegelésre dkg. pontossággal került sor, minden kifogott hal visszahelyezésre került a verseny végén (kivéve a törpe harcsát).

Az időjárás kedvezett a rendezvénynek, kellemes őszi időben, jó hangulatban telt el a délelőtt. halfogas.jpg  A mérlegelést követően az I-III helyezett átvehette az Egyesület által biztosított vásárlási utalványokat.

Egy rendkívül jó hangulatú vidám napot töltöttünk el.

Köszönjük Főkapitány Úrnak az Egyesület címerének megtervezését, melyet ezen túl minden olyan rendezvényen, ahol Egyesületünk képviselteti magát büszkén mutatjuk be.        

Rácz Mihály ny. r. alezredes elnök

bek_megy_rend_ny_egy_cimere.png

A bejegyzés trackback címe:

https://veteranpolice.blog.hu/api/trackback/id/tr9916283322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása