Becsület Bizalom Bajtársiasság

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Veterán Rendőrök Országos Szövetsége

Idősek világnapi ünnepség és kolbászgyúrás a nyugdíjasoknál

2022. október 04. - A H

2022. október 01-én tartotta meg a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége az Idősek Világnapi Ünnepségét, valamint a VI. Kolbászgyúró versenyt.
 
A rendezvénynek a Békéscsabai Csaba Park adott otthont, ahol már a kezdés előtt egy órával gyülekeztek a versenyzők.
 
A kezdésre több mint 400 fő foglalta el helyét a nagyteremben, köztük 25 kolbászgyúró csapat.
 
Az ünnepséget Szrenka Pálné a Szövetség Elnöke nyitotta meg, majd Herczeg Tamás Országgyűlési Képviselő ünnepi köszöntőjében méltatta a nyugdíjasok életét, tevékenységét és szerepét a társadalom életében.
 
Elismerések átadására is sor került, köztük volt Dr. Surinás János ny. r. alezredes, valamint Verasztó István a Határőr Nyugdíjas Egyesülettől.
 
Közben a kolbászgyúrás alapanya is kiosztásra került és minden csapat megkezdte munkáját a saját titkos receptje alapján.
 
A versenyző csapatok között volt a HŐR Egyesület 2 csapata, valamint a Békés Megyei Rendőrségi Nyugdíjas Egyesület, békéscsabai, sarkadi és gyulai csapata is.
 
A zenét Petneházi Géza szolgáltatta és szórakoztatta a jelenlévőket nagyszerű hangulatot teremtve.
 
Ebéd után a leadott minták alapján a zsűri megkezdte munkáját és csakhamar eredményhirdetésre került sor.
 
A vándorserleget ezen a versenyen a Sarkadkeresztúri Nyugdíjasok csapata nyerte el, de jól szerepeltek a Határőrök és a Rendőrök is, mivel a HŐR Egyesület 2. számú és a Rendőrök békéscsabai csapata külön díjas lett.
 
Gratulálunk a csapatok tagjainak és a résztvevőknek is akik a késő délutánig kitűnő hangulatban szórakoztak és töltöttek el egy igazán nagyszerű napot.
 
Orosháza, 2022. október 3.
                         
 
Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes
Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének Elnöke

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veteranpolice.blog.hu/api/trackback/id/tr8117946886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása